sonko light rye bread
Pieczywo chrupkie, ekstrudowane, wypiekane bez dodatku cukrów.
mąka żytnia (60,1%), mąka pszenna, woda, błonnik pszenny (2,6%), ekstrakt słodowy jęczmienny, inulina (2%), sól, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu
Wartości odżywcze (%) | na 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1536 kJ |
363 kcal | |
Tłuszcz, w tym: | 1,6 g |
kwasy tłuszczowe nasycone | 0,4 g |
Węglowodany, w tym: | 74,5 g |
cukry | 0,7 g |
Błonnik | 8,8 g |
Białko | 8,2 g |
Sól | 1,1 g |
Fosfor | 158 mg (23%*) |
Cynk | 1,9 mg (19%*) |
*% dziennej referencyjnej wartości spożycia | |
RWS - Referencyjna Wartość Spożycia | |
Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal). |
Jęczmień : | Zawiera |
Pszenica : | Zawiera |
Żyto : | Zawiera |
Pieczywo chrupkie, ekstrudowane, wypiekane bez dodatku cukrów.
wysoka zawartość błonnika, z inuliną (błonnik rozpuszczalny), minerały pochodzenia naturalnego, 23%* fosforu (źródło fosforu), 19%* cynku (źródło cynku), bez dodatków cukrów, zawiera naturalnie występujące cukry, wewnątrz 2 opakowania, *% dziennej referencyjnej wartości spożycia
Pieczywo z minerałami pochodzenia naturalnego
Sonko - dbaj o siebie!
Sonko Lekkie żytnie
Sonko Lekkie ze słonecznikiem
Sonko Lekkie błonnikowe
Sonko Lekkie razowe
Sonko Lekkie z orkiszem i dynią
Sonko Lekkie 7 ziaren
Pieczywo chrupkie, ekstrudowane, bez dodatku cukrów.
Zawiera naturalnie występujące cukry.
Opakowanie zawiera ok. 32 porcje (ok. 32 kromki).
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Sonko Sp. z o.o.
ul. Ryżowa 1
Bielany Wrocławskie
55-040 Kobierzyce
Polska
Sonko Sp. z o.o.
ul. Ryżowa 1
Bielany Wrocławskie
55-040 Kobierzyce
Polska
How to add an opinion?
Po doręczeniu Twojego zamówienia, w zakładce "Panel klienta / Oceń produkty" (widocznej w menu po zalogowaniu) zobaczysz pełną listę kupionych przez Ciebie produktów. Przy każdym z nich możesz zamieścić swój komentarz i ocenę.
Opinie klientów o produkcie
Ocena wystawiona produktowi przez klientów: bardzo dobry 4/5
Na podstawie 4 ocen.
- aleksandra , 2022-08-10 14:07:155